داستان زندگی لاله صدیق شوماخر کوچولو
بیوگرافی لاله صدیق از قهرمانان رشته اتومبیلرانی (رالی) با عکس های شخصی و همسرش تا ناگفته های زندگی اش را می خوانید.
بیوگرافی لاله صدیق
لاله صدیق متولد 27 بهمن 1355 در تهران ، از قهرمانان اتومبیلرانی رالی است. فارغ التحصیل دکترای رشته مهندسی صنایع می باشد که در کنار رانندگی حرفه ای ، سوارکاری و خلبانی را هم تجربه کرده و اولین زن اتومبیلران ایران می باشد.
اعضای خانواده
فرزند اول خانواده است و خواهرش ساکن خارج از کشور بوده و دو برادر که یکی قهزمان سوارکاری و دیگری از ورزشکاران رشته بوکس و دو و میدانی می باشد.
ماشین از 13 سالگی
سال 1368 وقتی 13 ساله بود اولین بار رانندگی را از پدرش یاد گرفت و زمان دبیرستان که هنوز گواهینامه نگرفته بود روزهای پنجشنبه با ماشین به مدرسه می رفت.
شروع حرفه ای با فتوا
از سال 1376 وقتی 21 ساله بود فعالیت اش را از کارتینگ شروع کرد و از سال 1380 با ماشینی که پدرش برای رفت و آمد او برای دانشگاه خریده بود وارد رالی شد. به موازات رالی در مسابقات سرعت قهرمانی کشور هم توانست با گرفتن مجوز از یکی از مراجع تقلید همپای آقایان مسابقه دهد و لقب نخستین زن راننده در تاریخ اتومبیلرانی ایران را بدست آورد. او در اولین تجربه مسابقات سرعت توانست بعنوان نفر اول از خط پایان عبور کند و همین شهرتی زیادی برایش به ارمغان آورد.
تقلبی که رو شد
پس از پنجمین مسابقه سرعت قهرمانی کشور در سال 1386 که در پیست آزادی برگزار شد ، خانم در پایان مسابقات GT1600 بدون بازرسی خودرو مسابقه را ترک کرد. پس از مراجعه کارشناسان به پارکینگ خصوصی خانم صدیق با دو اتومبیل مشابه اما با موتورهای 1600 و 2400 روبرو شدند و خانم راننده متهم به تقلب شد و در نهایت با پس گرفتن حکم قهرمانی به مدت یکسال از حضور وی در مسابقات جلوگیری شد.
لقب شوماخر کوچولو
خانم صدیق بعنوان اولین بانوی اتومبیلران به شوماخر کوچولو معروف است که می گوید ترجیح می دهم به من بگویند لاله ایران ، چون اعتماد به نفسم بیشتر می شود.
کاپ های قهرمانی
لاله ایران تابحال توانسته است بیش از 52 کاپ قهرمانی کشوری و 8 کاپ برون مرزی را کسب کند. او همچنین اولین بانویی است که توانسته در سال 2008 گواهینامه حضور در فرمول 3 را بدست بیاورد و تجربه حضور در مسابقات این کلاس را نیز دارد.
مسئولیت در فدراسیون
این بانوی اتومبیل ران حالا مسئول کمیته آموزش تمام رشته های زیر مجموعه اتومبیلرانی بانوان است و در کمیته 12 نفره فدراسیون جهانی این رشته بعنوان نماینده آسیا نیز حضور دارد.
علت ازدواج نکردن
تاکنون بیشتر درگیر درس و ورزش بودم و لابلای زمانی که به تمرین و آماده سازی اختصاص می دادم فرصتی نداشتم تا روی ازدواج فکر کنم. با این وجود ترجیح می دهم اگر این اتفاق برایم رخ داد با کسی باشد که در این عرصه نقش مشوق من را بازی کند.
از مستند تا فیلم جنجالی
در سال 1386 داریوش بازرگان ، کارگردان مستند Girl racer برای BBC به ایران آمد و فیلم مستندی از زندگی لاله صدیق و موانع زنان ایرانی برای این رشته ساخت. فیلم سینمایی لاله نیز روایت زندگی این خانم ورزشکار در دولت محمود احمدی نژاد کلید خورد اما در نهایت توسط مجلس شورای اسلامی حکم تعلیق آن صادر شد. علت این تعلیق توسط مجلس ، هزینه های میلیاردی این پروژه جنجالی بود.
علاقه به ریسک
من از آنجا که به دنبال هیجان هستم در مسابقات اتومبیلرانی ریسک می کنم ولی در روال عادی زندگی سعی می کنم کمتر ریسک کنم.
از سوارکاری تا خلبانی
قبل از اتومبیلرانی سوارکاری و پرش با اسب را انجام می دادم ، بجز سوارکاری اگر پرواز را هم رشته ورزشی محسوب کنیم پرواز با پاراگلایدار را هم دوست دارم. من دوره پرواز با هواپیماهای فوق سبک را گذرانده ام اما بخاطر اینکه پدرم رضایت نداشت ادامه ندادم.
عادت به هیجان
از لحاظ روحی و روانی نمی توانم اتومبیلرانی را رها کنم ،بدنم دیگر به ترشح آدرنالین عادت کرده و نمی توانم از هیجان دور باشم.
تجربه سرعت 280
در مسابقات فرمول بحرین سرعت 280 کیلومتر بر ساعت را تجربه کردم. این سرعت با ماشین فرمول بسیار متفاوت از ماشین های معمولی است انگار در حال پرواز هستید ، برا ماشین شهری هم سرعتی تا آن حدود را تجربه کردم.
شرکت خانوادگی
شرکت ما در دو بخش ساخت قطعات خودرهای داخل و ساخت شیرآلات گاز فعال است. پدرم از سال 1365 وارد این کار شد و حالا ما چهار خواهر و برادر به تناسب رشته تحصیلی هر کدام بخشی از کار را برعهده داریم که مدیریت قسمت خرید با من است.