درصورتی که می‌خواهید گوگل به اطلاعات و تاریخچه اماکن جغرافیایی که به آن سفر کرده‌اید، دسترسی پیدا نکند، باید علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.